Menu \ Stálý jídelní lístek
Degustaci můžeme pro Vás vytvořit přímo na míru podle Vašeho přání, možností je pestrá škála.
Minimální počet účastníků degustace jsou 4 osoby.
Ke každé degustaci Vám rádi doporučíme vhodné omáčky a přílohy.
Doporučujeme také napárovat s vhodnými víny.
We can create a tasting tailored to you according to your wishes, there are many possibilities.
The minimum number of tasting participants is 4 people,
We will be happy to recommend suitable sauces and side dishes for each tasting.
We can also recommend suitable wines.
Steaková degustace I, pro 4 os. 2888,-
(1600 g )
Steak tasting I, for 4 people
Hovězí svíčková, (zrání min. 21 dnů), ČR, plemena České strakaté, 400 g
Limousine, Charolais
Beef tenderloin steak, (maturing min. 21 days), Czech, breed České
Strakaté, Limousine, Charolais
Hovězí nízký roštěnec, (zrání min. 30 dnů), Uruguay, plemena 400 g
Aberdeen-Angus, Hereford
Beef sirloinsteak, (maturing min. 30 days) Uruguay, breed
Aberdeen-Angus, Hereford
Klokaní svíčková, Austrálie 400 g
Kangaroo tenderloin steak, Australia
Vepřová Pluma (špička krku), ČR, farma Blatiny, plemeno Duroc 400 g
Pork Pluma steak (tip of neck), Czech, Blatiny farm, breed Duroc
Steaková degustace II, pro 4 os. 3108,-
(1600 g )
Steak tasting II, for 4 people
Hovězí svíčková, (zrání min. 21 dnů), ČR, plemena České strakaté, 400 g
Limousine, Charolais
Beef tenderloin steak, (maturing min. 21 days), Czech, breed České
strakaté, Limousine, Charolais
Top blade steak (loupaná plec), (zrání min. 30 dnů), ČR, farma 400 g
rodiny Škodovi, plemeno Aberdeen-Angus
Top blade steak, (maturing min. 30 days) Czech, Škoda family farm, breed
Aberdeen-Angus
Pštrosí velký filet, ČR, pštrosí farma Doubravice 400 g
Ostrich steak, Czech, Doubravice Ostrich farm
Kančí panenka, ČR, rodinná firma Venison CZ, české honitby 400 g
Boar tenderloin steak, Czech, Venison CZ family, Czech forests