Menu \ Stálý jídelní lístek
I-bone steak 175,-
(100 g)
Výběrový řez z nízkého roštěnce s kostí, zvýrazňující jeho skvělou chuť.
ČR, TORO BEEF, mladí býčci do 24 měs. věku, suché zrání min. 21 dnů.
Dochuceno bylinkovo-pepřovým kořením a vločkovou Maldonskou solí.
Váha dle aktuální nabídky.
I-bone steak comes from TORO Hlavečník, young bulls, dry aged min. 21 days.
Flavored with herb-pepper spices and flake Maldon salt.
Weight according to the offer.
T-bone steak (váha dle nabídky) 225,-
(100g)
Prémiový řez z hovězího hřbetu rozdělený kostí ve tvaru T,
zahrnuje nízkou roštěnou a pravou svíčkovou. Suché zrání
u p. Steinhausera v Tišnově, původ farma Blatiny, plemena
České strakaté a Limousine. Dochuceno bylinkovo-pepřovým
kořením a vločkovou Maldonskou solí.
Váha dle aktuální nabídky.
New York Strip steak (váha dle nabídky) 195,-
(100 g)
Tradiční americký řez z nízkého roštěnce s typickým tukovým
krytím. Suché zrání u p. Steinhausera v Tišnově, původ farma
Blatiny, plemena České strakaté a Limousine. Dochuceno
drceným zeleným pepřem a vločkovou Maldonskou solí.
Váha dle aktuální nabídky.
Wagyu steak Japonsko/Japan
Můžete si vychutnat pravé japonské Wagyu – nízký roštěnec, vysoký roštěnec, svíčkou… – dle aktuální nabídky.
Dochuceno jen decentně prémiovým kořením Wiberg BBQ a vločkovou Maldonskou solí.
Váha a cena dle aktuální nabídky a partie.
Wagyu tenderloin steak A4/5 Austrálie/Australia
Dále můžete ochutnat a porovnat si australské Wagyu – nízký roštěnec, vysoký roštěnec, svíčkovou… – dle aktuální nabídky.
Dochuceno jen decentně prémiovým kořením Wiberg BBQ a vločkovou Maldonskou solí.
Váha a cena dle aktuální nabídky a partie.