logo logo

VALENTÝNSKÉ MENU

Vážení a milí hosté,

dovolte nám pozvat Vás na letošní Valentýnský večer 14. února, pro který jsme si připravili toto menu:

Předkrm

100 g  Carpaccio z červené řepy, marinované v čerstvém zázvoru, extra panenském olivovém oleji, bílém vinném octu, sójové omáčce a pomerančové šťávě, servírované s čerstvým kozím sýrem a piniemi

Hlavní chod

200 g   Steak z vyzrálé hovězí svíčkové (Nový Zéland), podávaný s ratatouille (zeleninové ragú) a fritovanými zámeckými bramborami, ochucenými jogurtovo-majonézovým dipem s čerstvou pažitkou

Dezert

1 pc Red Velvet Brownies s krémem z bílé čokolády a kokosovou omáčkou, zdobené sušenými květy růží

Jako pozornost od nás dostane každá dáma růži.

Cena menu: 695 Kč

Chcete mít aktuální informace o našich akcích?