Po delší době se nám podařilo nakoupit skvělé hovězí maso plemene Txogitxu – jde o dobytek ze španělského Baskicka. Zvířat, která se pasou až 20 let ve vysokých nadmořských výškách přirozeným způsobem, se poráží maximálně 20 kusů týdně. Dlouhý, přirozený váhový přírůstek je původcem nezaměnitelné chuti a aromatu. Maso pochází výhradně z krav, má výrazné mramorování a zvláštností je nažloutlý tuk, který je způsoben vysokým obsahem bílkovin v důsledku atypické výživy. Tuto lahůdku najdete ve špičkových restauracích v Baskicku, Londýně nebo New Yorku a nyní opět i U St. Billa
Prime rib steak 100 g 479 Kč
Vyzrálý vysoký roštěnec na kosti, prémiové koření Wiberg BBQ, Maldonská vločková sůl
Cube roll steak 300 g 870 Kč
Steak z hovězího vysokého roštěnce vyzrálého irským patentovaným procesem zrání Ultra Tender (Polsko & Irsko, ABP Food Group, plemeno Masný Simentál, vítěz prestižní celosvětové soutěže World Steak Challenge 2017), marinovaný v našem kouřovém aroma, sůl Palm Pacific, prémiové koření Wiberg Bourbon Pfeffer