Předkrm
100 g Carpaccio z červené řepy, marinované v čerstvém zázvoru, extra panenském olivovém oleji, bílém vinném octu, sójové omáčce a pomerančové šťávě, servírované s čerstvým kozím sýrem a piniemi
169,- Kč
Hlavní chod
200 g Steak z vyzrálé hovězí svíčkové (Nový Zéland), podávaný s ratatouille (zeleninové ragú) a fritovanými zámeckými bramborami, ochucenými jogurtovo-majonézovým dipem s čerstvou pažitkou
499,- Kč
Dezert
1 pc Red Velvet Brownies s krémem z bílé čokolády a kokosovou omáčkou, zdobené sušenými květy růží
109,- Kč
Při zakoupení kompletního 3-chodového menu cena 695 Kč
A dále
80 g Naše zabijačková paštika
Naše zabijačková paštika, podávaná s brusinkami, meruňkovou hořčicí a pečivem
125 Kč
300 g Uruguay steak
Steak z prémiového vyzrálého vysokého roštěnce (Uruguay, farma Anna Paula, plemeno Black Angus), ochucený čerstvým rozmarýnem, kořením Barbacoa a Jalapeño solí
495 Kč
200 g LUMA vepřové karé
Jedinečný steak z dílny švýcarských mágů ze spol. LUMA, zpracovaný kombinací suchého zrání a unikátní čistě přírodní plísně
595 Kč
50 g Demi-glace
Naše domácí poctivá masová omáčka, hodící se skvěle ke steaku
65 Kč