logo logo

POVALENTÝNSKÝ HOT TIP

Předkrm

100 g  Carpaccio z červené řepy, marinované v čerstvém zázvoru, extra panenském olivovém oleji, bílém vinném octu, sójové omáčce a pomerančové šťávě, servírované s čerstvým kozím sýrem a piniemi                                                                                                                                                

169,- Kč

Hlavní chod

200 g   Steak z vyzrálé hovězí svíčkové (Nový Zéland), podávaný s ratatouille (zeleninové ragú) a fritovanými zámeckými bramborami, ochucenými jogurtovo-majonézovým dipem s čerstvou pažitkou 

499,- Kč 

Dezert

1 pc Red Velvet Brownies s krémem z bílé čokolády a kokosovou omáčkou, zdobené sušenými květy růží

109,- Kč

Při zakoupení kompletního 3-chodového menu cena 695 Kč

 

A dále

80 g    Naše zabijačková paštika

Naše zabijačková paštika, podávaná s brusinkami, meruňkovou hořčicí a pečivem

125 Kč

300 g Uruguay steak

Steak z prémiového vyzrálého vysokého roštěnce (Uruguay, farma Anna Paula, plemeno Black Angus), ochucený čerstvým rozmarýnem, kořením Barbacoa a Jalapeño solí

495 Kč

200 g LUMA vepřové karé

Jedinečný steak z dílny švýcarských mágů ze spol. LUMA, zpracovaný kombinací suchého zrání a unikátní čistě přírodní plísně 

595 Kč

50 g   Demi-glace                                                                                                                      

Naše domácí poctivá masová omáčka, hodící se skvěle ke steaku

65 Kč

Chcete mít aktuální informace o našich akcích?