HOT TIP
0,3 l Toskánská polévka da Emanuele
Vydatná rajčatová polévka se zeleninou, růžičkovou kapustou a pohankou, zdobená sýrem Grana Padano
109 Kč
150 g Karé steak
Steak z vepřové kotlety b.k. (Rakousko, plemeno Tullnerfelder, zrání 5 – 7 dnů), domácí houbová omáčka s koprem a smetanou, restované zámecké brambůrky
267 Kč
150 g Kalb rosé steak
Steak z telecí květové špičky (Rakousko, plemeno Pinzgauer, zrání 7 dnů, pečeť kvality AMA), zimní grilovaná zelenina (batáty, červená řepa, jedlé kaštany, fazolové lusky), glazovaná naší omáčkou Demi-glace (silná masová)
409 Kč
250 g Rib Eye steak
Steak z vyzrálého hovězího vysokého roštěnec svíčkové (Brazílie, plemeno Zebu, grass fed, zrání min. 30 dnů), salát z čínského zelí a ředkviček, ochucený domácím dijonským dipem
458 Kč
200 g „Slámový“ nízký roštěnec
Steak z hovězího nízkého roštěnce (ČR, farma rodiny Škodovi, plemeno Aberdeen-Angus, zrání min. 21 dnů) – podle naší receptury necháváme vyzrát v hovězím loji s čerstvými bylinkami a bio slámou
379 Kč
Po delší době se nám podařilo nakoupit skvělé hovězí maso plemene Txogitxu – jde o dobytek ze španělského Baskicka. Zvířat, která se pasou až 20 let ve vysokých nadmořských výškách přirozeným způsobem, se poráží maximálně 20 kusů týdně. Dlouhý, přirozený váhový přírůstek je původcem nezaměnitelné chuti a aromatu. Maso pochází výhradně z krav, má výrazné mramorování a zvláštností je nažloutlý tuk, který je způsoben vysokým obsahem bílkovin v důsledku atypické výživy. Tuto lahůdku najdete ve špičkových restauracích v Baskicku, Londýně nebo New Yorku a nyní opět i U St. Billa