Vážení a milí hosté,
dovolte nám pozvat Vás na letošní Valentýnský večer 14. února, pro který jsme si připravili toto menu:
Předkrm
100 g Carpaccio z červené řepy, marinované v čerstvém zázvoru, extra panenském olivovém oleji, bílém vinném octu, sójové omáčce a pomerančové šťávě, servírované s čerstvým kozím sýrem a piniemi
Hlavní chod
200 g Steak z vyzrálé hovězí svíčkové (Nový Zéland), podávaný s ratatouille (zeleninové ragú) a fritovanými zámeckými bramborami, ochucenými jogurtovo-majonézovým dipem s čerstvou pažitkou
Dezert
1 pc Red Velvet Brownies s krémem z bílé čokolády a kokosovou omáčkou, zdobené sušenými květy růží
Jako pozornost od nás dostane každá dáma růži.
Cena menu: 695 Kč