HOT TIP
0,3 l Dýňový krém
Krém z dýně Hokaido pečené na zázvoru a pomeranči, chilli panenský olivový olej, dýňová semínka
89 Kč
180 g Bizon burger
Burger z vyzrálé bizoní roštěné (ČR, Agro Měřín), domácí dýňová majonéza, grilovaná Pancetta, rajčata, rukola, červená cibule, batátové hranolky
368 Kč
200 g Beluga steak
Steak z krůtích prsou (ČR, farma Zelenka Židlochovice) kořeněný sezamovou solí, podávaný se směsí čočky Beluga a perlového kuskusu, ochucenou kořenovou zeleninou a prémiovým kořením Wiberg divoké bylinky
223 Kč
250 g Kahl Bi steak
Vyzrálý hovězí Karb steak – propojení krku a vysokého roštěnce (ČR, MASO KLOUDA, zrání min. 21 dnů)) připravovaný na korejský způsob, marinovaný v čerstvém zázvoru, medu, česneku, sezamovém oleji a sójové omáčce
389 Kč
150 g Daněk
Steak z dančího hřbetu (ČR, Venison CZ, Míškovice), omáčka z červeného vína a datlí, ochucená hrozny a šípkovým pyré, grilovaná bylinková polenta
548 Kč
200 g „Slámový“ nízký roštěnec
Steak z hovězího nízkého roštěnce (ČR, farma rodiny Škodovi, plemeno Aberdeen-Angus, zrání min. 21 dnů) – podle naší receptury necháváme vyzrát v hovězím loji s čerstvými bylinkami a bio slámou
342 Kč
100 g Wagyu Flank steak ***NEW***
Filovaný steak z vyzrálého hovězího pupku (Austrálie, plemeno Wagyu, 6/7, zrání min. 30 dnů) decentně dochucený prémiovým kořením Wiberg BBQ a vločkovou Maldonskou solí
540 Kč/100 g
100 g Wagyu svíčková Santa Rosalia ***NEW***
Steak z vyzrálé hovězí svíčkové (Španělsko, farma Finca Santa Rosalia, plemeno Wagyu, zrání min. 30 dnů) decentně dochucený prémiovým kořením Wiberg BBQ a vločkovou Maldonskou solí
799 Kč/100 g
Víno na skleničku
1 dcl Rulandské šedé dva kopce 2022, pozdní sběr
bílé víno, polosuché, ČR, rodinné vinařství Kolby, Morava, podoblast Mikulovská
58 Kč
1 dcl Grüner Veltliner Steinfelder GNEIS + LÖSS 2022
bílé víno, suché, Rakousko, vinařská oblast Wachau
69 Kč
1 dcl Di Camillo Atria Primitivo Puglio IGT
červené víno polosladké, Itálie, vinařství Di Camillo, vinařská oblast Apulská
69 Kč