logo logo

HOT TIP LEDEN a ÚNOR 2024

HOT TIP

 

0,3 l     Toskánská polévka da Emanuele              

Vydatná rajčatová polévka se zeleninou, růžičkovou kapustou a pohankou, zdobená sýrem Grana Padano

                        109 Kč

150 g   Karé steak                                                     

Steak z vepřové kotlety b.k. (Rakousko, plemeno Tullnerfelder, zrání 5 – 7 dnů), domácí houbová omáčka s koprem a smetanou, restované zámecké brambůrky

        267 Kč

150 g   Kalb rosé steak        

 Steak z telecí květové špičky (Rakousko, plemeno Pinzgauer, zrání 7 dnů, pečeť kvality AMA), zimní grilovaná zelenina (batáty, červená řepa, jedlé kaštany, fazolové lusky), glazovaná naší omáčkou Demi-glace (silná masová)

   409 Kč

250 g   Rib Eye steak            

Steak z vyzrálého hovězího vysokého roštěnec svíčkové (Brazílie, plemeno Zebu, grass fed, zrání min. 30 dnů), salát z čínského zelí a ředkviček, ochucený domácím dijonským dipem

458 Kč

200 g   „Slámový“ nízký roštěnec

Steak z hovězího nízkého roštěnce (ČR, farma rodiny Škodovi, plemeno Aberdeen-Angus, zrání min. 21 dnů) – podle naší receptury necháváme vyzrát v hovězím loji s čerstvými bylinkami a bio slámou

379 Kč

Po delší době se nám podařilo nakoupit skvělé hovězí maso plemene Txogitxu – jde o dobytek ze španělského Baskicka. Zvířat, která se pasou až 20 let ve vysokých nadmořských výškách přirozeným způsobem, se poráží maximálně 20 kusů týdně. Dlouhý, přirozený váhový přírůstek je původcem nezaměnitelné chuti a aromatu. Maso pochází výhradně z krav, má výrazné mramorování a zvláštností je nažloutlý tuk, který je způsoben vysokým obsahem bílkovin v důsledku atypické výživy. Tuto lahůdku najdete ve špičkových restauracích v Baskicku, Londýně nebo New Yorku a nyní opět i U St. Billa

Do you want to stay updated on our events?